WHY HOW WHAT

(Drijfveren, talenten, middelen)

Simon Sinek inspireert mij al jaren met zijn briljante en toch eenvoudige Golden Circle. Die cirkel hielp me ontdekken waar ik elke ochtend mijn bed voor wil uitkomen. Door het KleurTalent-Excellent Programma leerde ik mijn drijfveren en gedrag herkennen, waardoor ik mijn dromen en verlangens kon gaan waarmaken. Inmiddels kan ik helemaal mezelf zijn in het werk dat ik nu doe, namelijk mensen helpen hun kracht te versterken. Dit heb ik nooit eerder zo ervaren en dit gun ik iedereen. Meer weten over Simon Sinek? Bekijk de korte video die jouw visie op je bedrijf en je leven kan veranderen.

WHY: mijn drijfveren

Het is mijn passie om mensen te helpen hun pad te vinden, zodat zij hun leven vol overgave kunnen leven. Ieder mens is uniek! Ik ben sterk in het uitdagen van mensen om hun eigen kracht te versterken, en ze te laten nadenken welke acties het snelst leiden tot het gewenste resultaat. Ik geloof dat je meer kunt bereiken door je droom na te jagen, dan te reflecteren over wat er niet goed is of was. Diepgang, harmonie, verbinding en relaties zijn, naast mijn Christen-zijn, belangrijk voor mij.

HOW: mijn talenten

Betrokken, betrouwbaar en benaderbaar. Dat is wie ik wil zijn. Met mijn ambitieuze, optimistische kijk inspireer ik mensen vanuit mijn warme, sprankelende energie en deskundigheid. Ik probeer dit op een stijlvolle, resultaatgerichte manier te doen. Ik heb een pure, doorleefde en mensgerichte aanpak die stap voor stap en op een gestructureerde manier tot actie aanzet. Daarnaast ben ik integer, en neem ik de tijd om te luisteren en aan te voelen wat nodig is.

WHAT: hoe ik dat bereik

Ik durf te gaan staan waar ik in geloof. KleurTalent-Excellent is een programma dat diepgaande inzichten geeft in wat mensen drijft (drijfveren) en hoe ze de dingen moeiteloos voor elkaar krijgen (gedrag). Als Triple P-Expert trek ik in gesprekken met mensen op in de ontdekkingsreis van KleurTalent-Excellent.

‘People don’t connect for what you do, they connect for why you do it’

Ja, ik ontdek graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Larinda wat zij voor mij kan betekenen