switchende senioren KleurTalent Unique Kleur & Stijl

Switchende senioren…”Gaat dit over jou & mij?”

Natuurlijk wil ik meewerken aan een artikel in een landelijk dagblad over mijn carrièreswitch op 56- jarige leeftijd. Echter de titel ‘Switchende senioren’ is confronterend.

Reden voor een blog!

39% van de Nederlanders is ouder dan 50 jaar.  Senioren zijn geboren tussen 1940-1955 (ik ben later geboren dus…geen senior ;-). Deze generatie wordt gekenmerkt door vitale idealisten die zinvol actief willen blijven.  Zij hebben de bloeiperiode van Nederland meegemaakt. Ze staan open voor nieuwe dingen zoals tablets, e-bikes etc. Zij gaan echter niet naar de 50+ beurs en willen ook niet worden aangesproken als 50+’er

Stijlvoorkeur

Deze 63+ generatie kleedt zich modern, speels en minder braaf. Zij maken graag gebruik van het advies van een Imageconsultant. Zij willen investeren in een kwalitatieve garderobe en hebben geld over voor een kleur- en stijladvies.

Deze belofte spreekt hen aan: “wordt jong terwijl je ouder wordt.”

Generatie X

De 47+ generatie (geboren tussen: 1955-1970) wordt generatie X genoemd. In deze periode ben ik geboren. Ik herken mij ook in veel waarden die deze generatie kenmerkt: harmonie en samen doen, net zoals verschillen overbruggen en betrokkenheid.  Reorganisaties en ontslag, terwijl zij zich altijd in dienst hebben gesteld van de werkgever, valt hen zwaar. (Heel herkenbaar voor mij). Bij werk-gezin-vrije tijd is er een doorlopende zoektocht naar de juiste balans.

Stijlvoorkeur

Deze generatie ontvangt geen pensioen meer op hun vijfenzestigste maar moet minimaal doorwerken tot zevenenzestig en drie maanden. Ik geef als Imageconsultant, regelmatig mijn generatiegenoten advies over passende kledingstijl en efficiënt combineren. Het samenstellen van een garderobe-capsule levert met weinig kleding veel verrassende combinaties op. Doordat ik, als verbinden, dezelfde taal spreek heb ik automatisch een klik met deze generatie.

Dé tip voor generatie X:

“Zet kleding in als verbinder”

Kennismaken met mij als verbinder en imageconsultant? Advies over jouw persoonlijke kledingstijl? Jouw mooiste kleuren kennen?

Neem contact op met imageconsultant Larinda Bok

larinda@kleurtalent.nl

Tel: 06 14 35 45 80

Ps. Het artikel “switchende senioren” wordt 28 april 2017 geplaatst. Op deze website komt het hele artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *