OVER Personal Power Plus©

KleurTalent is opgericht door Larinda Bok en maakt gebruik van de Personal Power Plus©-methode. Een professional gebruikt goed gereedschap. Datzelfde kun je daarom van ook van KleurTalent verwachten. Naast gedegen opleidingen en ervaring, gebruikt KleurTalent het Personal Power Plus© programma als toonaangevend analyse-instrument.

Personal Power Plus methode, unieke samenhang tussen innerlijk en uiterlijk

Validatie

Personal Power Plus© is een gevalideerd persoonlijkheidsonderzoek, dat is gebaseerd op de psychologie van kleuren en filosofie van elementen. Het is een bewezen methode, die zijn effectiviteit heeft aangetoond na jarenlang fieldresearch onder duizenden kleur- en imagoklanten en coachee’s.

De Powertest is afgeleid van een jarenlang observationeel onderzoek naar de relatie tussen het innerlijk en uiterlijk. Daarnaast is Personal Power Plus© geïnspireerd door de zingevingsdimensies en de elementenvierhoek uit het boek: ‘Loopbaanzelfsturing, bezieling en vitaliteit’ van Drs. Adriaan Hoogendijk.

Personal Power Plus© geeft bewustwording van waarden, voorkeuren en verlangens. Personal Power Plus© resulteert in een authentiek imagoadvies en personal branding op basis van de unieke persoonlijkheid. Personal Power Plus© geeft inzicht in de persoonlijke blauwdruk; diepgaande bewustwording in alles wat hem drijft en hoe hij het liefste werkt en leeft. Personal Power Plus© geeft tools hoe situaties anders aangepakt kunnen worden, om ze vervolgens moeiteloos voor elkaar te kunnen krijgen. Ook wordt persoonlijke, unieke innerlijke kracht zichtbaar.

Uniek

Personal Power Plus© is de enige methode die systematisch het innerlijk met het uiterlijk verbindt

 • verhelderend en diep
 • aantrekkelijk en kleurrijk
 • systematisch en makkelijk toepasbaar
 • zichtbaar resultaat
 • je leert ‘het’ zelf doen (je kracht zichtbaar maken, kiezen voor juiste kleur, stijl en uitstraling
 • grondig fundament voor ontwikkeltraject voor innerlijk, uiterlijk en extern gericht
 • je wordt je eigen visitekaartje
 • een unieke – zowel zakelijk, als persoonlijkepersonal brand instrument

Het verschil met andere (persoonlijkheids)onderzoeken

Personal Power Plus© onderscheidt zich door:

 • inzicht en bewustwording te geven in drijfveren én kwaliteiten – het wat en hoe –
 • de vertaling van kwaliteiten, drijfveren en verlangens naar uitstraling: verbinding vanuit het innerlijk met het uiterlijk en het uiterlijk met het innerlijk
 • verfijning – met 40 Powertypes – en unieke blauwdrukken
 • de natuurlijke associatieve taal van kleur en elementen die makkelijk te begrijpen en onthouden Iedereen kent de 10 kleurfamilies en de 4 elementen en heeft hier sterke visuele en emotionele beelden en associaties bij

De online Powertest bevat 40 vragen. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten.

Samenwerkende TripleP-Experts

KleurTalent vormt met samenwerkende TripleP-Experts een platform om samen verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

‘Iedereen is uniek. En juist dát is nou juist de kracht van Personal Power Plus©!’

Ja, ik pak de regie over mijn leven, en wil meer weten wat KleurTalent voor mij kan doen