het verschil tussen een plezierig of goed leven. unique personal branding

Het verschil tussen een plezierig en goed leven

Weten wat je kunt begint met onderzoeken wie je bent. Ken je krachten voor het leven van een goed leven. Het verschil tussen een plezierig en goed leven ligt in het rijden in een porsche of het gebruik van je karakteristieke competenties.

Ken je krachten

Staar je niet blind op je zwaktes, zegt de positieve psychologie. Ontdek liever waar je persoonlijke kracht ligt en gebruik die op nieuwe manieren. Het inzetten van je competenties verrijkt je leven op zodanige manier dat je volledige ontspanning kunt ervaren tijdens je werk. Als je jouw competenties zichtbaar weet uit te stralen herkennen mensen zich in je en gaan zij je sympathiek vinden.

Hoe je jouw talent herkent

Een talent werkt min of meer automatisch. Je hebt zelf niet in de gaten dat hoe jij je gedraagt of wat je doet best uniek is. Ik vind het heel gewoon dat ik snel de essentie uit een complexe materie haal. Als mensen dat benoemen, denk ik: ‘o ja, ik zeg altijd tegen anderen: “je talenten zie je zelf niet zo snel, dat vind je gewoon”, zo werkt het dus ook bij mij’.
Bij het gebruik van je sterke kanten komt wilskracht kijken. Het valt mensen op en anderen raken daardoor geïnspireerd. Ik merk dat mensen geïnspireerd worden door mijn blogs en video’s over personal branding. Het raakt mensen en zij worden nieuwsgierig.

Positieve grondhouding

Veel sterke kanten hangen samen met geluk en gezondheid. Wie bijvoorbeeld in het bezit is van hoop en optimisme, doet het vaak goed op het gebied van studie, beroep, sport en sociale relaties. Iemand met een positieve grondhouding heeft weinig last van angsten en depressies en is vaak fysiek gezond.

Porsche of champagne

Door het gebruiken van onze sterke kanten bereiken we voldoening, een geluksgevoel dat duurzaam en diepgaand is. Een plezierig leven kan bestaan uit het drinken van champagne en het rijden in een Porsche. Maar het goede leven bestaat uit het dagelijks gebruiken van je karakteristieke competenties om authentiek geluk en een overvloed aan voldoening te genereren.

Iedereen heeft een creatieve kant

In mijn praktijk merk ik dat mensen met goed zicht op hun kwaliteiten en talenten vaak onontdekte talenten hebben. Vaak zit dat in de creatieve, inspirerende en ontspannen hoek.
We hebben allemaal geleerd om door te zetten en flink te zijn.
Om op een ontspannen manier je creatieve kant te laten zien is een kunst die nog weinig mensen verstaan.

Het geeft mij veel voldoening om ambitieuze mannen en vrouwen te helpen hun unieke kanten in hun uitstraling te laten zien. Zij trekken, doordat ze dit op een authentieke manier doen, meer de aandacht en inspireren zij anderen. Dit vergroot de know- like- trustfactor waardoor zij succesvoller worden. Ze gaan meer geld verdienen waardoor het leven makkelijker en plezieriger wordt.

En dat goede, plezierige en ontspannen leven gun ik iedereen!

Larinda Bok

Wat als jij op een ontspannen manier, zonder je druk te maken hoe je eruit ziet en wat mensen van je denken, meer geld kunt verdienen? Wat zou jou dat opleveren?

Dat vraagt eerst een investering. Een investering in een pro-actieve houding. Hoe die eruit ziet lees je in mijn volgende blog.

Wil je nu al goed zicht hebben op jouw kennis over je personal brand? Je binnenkant, buitenkant en hoe je overkomt? Vraag dan de imagoscan aan. Je ontvangt deze gratis in je mailbox als je op deze link klikt.

Larinda Bok

Unique Personal Branding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *