5 Tips voor een zomerse werkoutfit

Gewerkt moet er worden, ook al zijn er zomerse temperaturen. Met onderstaande tips kan je representatief voor elke gelegenheid op je werk verschijnen.

 • Zorg voor een complete, afkledende outfit

Draag jouw mooiste kleuren in jouw eigen stijl die past bij jouw persoonlijkheid. Dit resulteert in een complete en afkledende outfit.

 • Kleding in laagjes

  Als je laagjes draagt kan je een kledingstuk uittrekken als je het te warm krijgt. Handig voor naar je werk.

Zomerstoffen zijn vaak dunne stoffen. Afhankelijk van je lichaamsfiguur valt een soepele dunne stof mooi om je lichaam, of toont de stof goedkoop.

 • Let op met kleding van een dunne stof

  Dunne stoffen tekenen als ze strak zitten. Niet alle lichaamsdelen wil je in een dunne stof tonen.

 • Draag kleding in stevige stoffen

  Tricotstoffen kunnen trekken, bovendien versterken zij de onderliggende vorm.

 • Draag duurzame kleding

Duurzame kleding is meestal van natuurlijke materialen vervaardigd. Daardoor draagt duurzame kleding comfortabeler en is het luchtiger. Daarnaast draag je met de koop van duurzame kleding bij aan betere werkomstandigheden in de kledingindustrie. Jouw ecologische voetafdruk op de aarde wordt met de aanschaf van duurzame kleding ook kleiner. Op deze manier draag je bij om een betere aarde achter te laten voor het nageslacht. Dat is toch wat we allemaal willen?

Compleet Personal Brandingadvies

Wil jij een compleet en betaalbaar Personal Brandingadvies? Precies afgestemd op wie jij bent en wat jij uit wil stralen? Neem contact met Larinda op voor een persoonlijk en passend advies.

Wil je zelf inspiratie opdoen en mooie foto’s uit Kenia en Tanzania zien? Download dan het E-Book.